sunnuntaina, elokuuta 21

Harrastukset

"Harrastus, jokainen ihminen tarvitsee harrastuksen. Harrastus säteilee ihmisen arkeen kivasti, odottaa työpäivän jälkeen palkintona, tuo sisältöä elämään." (c) Pasila, Juhani Kontiovaara

Minun harrastuksenani ovat käsityöt. Kutominen, askartelu, kortit, piensälä, metalli, puu, ym...
Viikonloppuna yritin opiskella monen kurssin asioita, josta ei tullut mitään kun en saanut asioita jäsennettyä mitenkään päähäni. Kaikki asiat leijuivat ilmassa ja yritin saada kiinni jostakin, unohtamatta kaikkia muita asioita.

Sitten sain idean ja lähdin kaupoille. Ostin taulukehykset, siis sellaisen, jossa on pleksi, ja taustapuu valmiina. Laitoin valkoisen taustan kehyksiin ja ostin whiteboard(valkotaulu)-tussit, joilla kirjoitin mindmappia taululle! Olisihan siihen ollut monta eri softaa, mutta oikeasti, yksikään niistä ei tee sitä samaa asiaa, kun saa omalla käsialalla tehdä sekunneissa sellaisia asioita, joihin tarvitsisi opetella softan kaikenlaiset toiminnot, kaaviot ym.

Sitten keksin lisäksi alkaa tehdä korvakoruja, kännykkäkoruja ym. sälää, kun niitä nyt tuli käsiin jostakin hyllyväliköstä aina, kun odotin että häitään valmisteleva porukka saa kassalla pakattua tavaransa ja naurettua viimeisen kerran sukkanauhatarvikkeille.

Olo on kuin uudesti syntyneellä, kun sain tehtyä jotakin hienoa 'iha ite', eikä sitä varten tarvinut kuin sukeltaa askartelutarvikeviidakkoihin!



1 kommentti: